Golden Eagle rrit prezencën në tregun Slloven - NACIONALE

Golden Eagle rrit prezencën në tregun Slloven

2 javë më parë

nga NACIONALE

Pas rritjes së kapaciteteve prodhuese me 50,000 kanaçe në orë, “Golden Eagle” ka vazhduar zgjerimin në tregun ndërkombëtar.

Pozicionuar në rrjetin më të madh të marketeve në Slloveni, tani “Golden Eagle” është pjesë e mbi 100 pikave të marketeve “TUŠ”.

Bazuar në kapacitetin e përgjithshëm dhe vëllimin e eksportit dhe shpërndarjes në botë, momentalisht, kompania “Frutex” është kompania më e madhe prodhuese në Ballkan.

Tashmë, produktet e “Frutex” eksportohen në mbi 30 vende të botës: Shqipëri, Maqedoni të Veriut, Mal të Zi, Itali, Zvicër, Gjermani, Suedi, Angli, Belgjikë, Libi, Slloveni, Austri, Francë, Bosnjë e Hercegovinë, Greqi, Finlandë, Kuvajt, Irak, Holandë, New York, Chicago, Pensilvani, Çeki, Australi, Indi, Bullgari, etj.

Frutex në kuadër të “Fondacioni Golden Eagle” vazhdon të jetë aktiv me fushatën e bamirësisë “5 Lekë për Bamirësi”, fushatë nga e cila po vazhdojnë të përkrahen familje në nevojë në Shqipëri.

*Artikull i sponsorizuar!

Lajme të ngjashme