Mirena e quan Albin Kurtin dhunues psikik të shoqërisë kosovare - NACIONALE

Mirena e quan Albin Kurtin dhunues psikik të shoqërisë kosovare

2 muaj më parë

nga NACIONALE

Analisti politik Ilir Mirena e ka quajtur kryeministrin e Kosovës Albn Kurtin, dhunues psikik të shoqërisë kosovare.

“Edhe e dyta, qe Albin Kurtit, ketij dhunuesi psikik te shoqerise kosovare, çdo dite qe po kalon po i çjerret nga nje maske e mashtruesit dhe qytetaret po e kuptojne karakterin e vertet te tij”, ka shkruar ai.

Mirena është shprehur se është gëzuar që gjithçka për momentin përfundoi me marrëveshje rreth punës së targave.

Kjo sipas tij për dy arsye.

M’pyeti nje dost pse po gezohesh qysh perfundoi puna e targave ilegale te Serbise. Po gzohem per dy sene, i thash. E para, qe ne veri nuk shpertheu ndonje konflikte i armatsour dhe me e marr n’qaf n’ndonje qytatare a police t'pafajshëm

Lajme të ngjashme