Krasniqi kërkon heqjen e sanksioneve “të padrejta" të BE-së sepse “e bëmë referendumin” - NACIONALE

Krasniqi kërkon heqjen e sanksioneve “të padrejta" të BE-së sepse “e bëmë referendumin”

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Për shkak se Kosova organizoi referendum për shkarkim e kryetarëve shqiptarë në katër komunat veriore – ndonëse i bojkotuar në përmasa absolute – ministri Elbert Krasniqi ka kërkuar heqjen e sanksioneve të Bashkimit Evropian; që ishin vendosur si pasojë e instalimit dhe mbajtjes me doemos të kryetarëve përkundër vullnetit të popullatës lokale.

Është në duar të qyetarëve atje që të shfrytëzojnë këtë mundësi, ndërkohë që është rendi që secila masë e padrejtë mbi Kosovën të hiqet përfundimisht”, ka shkruar Elbert Krasniqi në Facebook.

Lajme të ngjashme