Del pasuria e Gjyshnicës së VV-së, prona mijëra euroshe - NACIONALE

Del pasuria e Gjyshnicës së VV-së, prona mijëra euroshe

4 muaj më parë

nga NACIONALE

Agjencia Kundër korrupsion ka publikuar deklarimin e pasurisë për zyrtarët publik, ku një ndër ta është edhe deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Gazmend Gjyshnica.

Gjyshnica ka deklaruar se posedon një arë në pronësi me vlerë 26 mijë e 110 euro, si dhe një shtëpi me vlerë 280 mijë euro dhe një lokal me vlerë 100 mijë euro, ku këto dy të fundit janë në pronësi të prindërit.

Në pronësi të Gjyshnicës del të jetë edhe një veturë me vlerë 24 mijë e 500 euro, të cilët e ka blerë këtë vit.

Deputeti i VV-s-ë ka deklaruar se të hyrat vjetor i merr nga paga e tij si deputet ku kapin vlerën e 20 mijë e 11 euro, si dhe gjatë vitit 2022 ka marrë edhe mëditje për udhëtim zyrtar jashtë vendit ku kapin vlerën e 410 euro.

Ai gjithashtu ka deklaruar pagën e prindit të cilën e merr nga Medikos pharm Gjakovë ne vlerë 3 mijë euro.

Lajme të ngjashme