Berisha, Qeverisë: Jeni tu vazhdu me na prekë në drita të syve - NACIONALE

Berisha, Qeverisë: Jeni tu vazhdu me na prekë në drita të syve

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, ka kritikuar Qeverinë për mosekzekutim të pagave për mësimdhënësit.

Para deputetëve, ai ka thënë se me këto veprime Qeveria po e prek popullin të drita të syve.

Sot po flasim për arsimin. E kam dëgjuar një aktivist të viteve të 90-ta duke thënë se ‘kur të preket arsimi shqip është sikur me të prekë në dy dritat e syve’. Ju jeni tu vazhdu me na prekë në dy dritat e syve. S’e kom nijet që me fjalën time me ju përmallu kërkon prej juve, sepse nuk ju intereson ajo punë. Ky është problem që duhet me e zgjedh qeveria dhe jo opozita”, ka thënë Berisha.

Lajme të ngjashme