Organizatat kryesore që ndihmojnë viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore - NACIONALE

Organizatat kryesore që ndihmojnë viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore

1 javë më parë

nga NACIONALE

Në episodin e kësaj jave të Dua Lipa: At Your Service – do të publikohet nesër, e premte, 18 nëntor. Duas do t’i bashkohet legjenda britanike e sportit, Mo Farah. Me katër medalje të arta olimpike në garat e 5,000 m dhe 10,000 m, Farah është vrapuesi më i dekoruar i distancave të gjata.

Në fillim të këtij viti, në një dokumentar të BBC-së me titull “The Real Mo Farah”, atleti tregoi se e kishin sjellë ilegalisht në Mbretërinë e Bashkuar që kur ishte fëmijë. Ai flet me Service95 rreth organizatave që ndihmojnë njerëzit që kanë pësuar të njëjtin fat.

  1. Human Trafficking Foundation – sjell ndryshime në nivel qeveritar.
  2. Unseen – ofron mbështetje dhe drejton një linjë të ndihmës telefonike në MB.
  3. Barnardo’s – ndihmon fëmijët e trafikuar në MB.
  4. Hope for Justice – një shoqatë bamirësie globale që ndihmon viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore.

Lajme të ngjashme