Vuçiq: Shtatë çnjohje të Kosovës i kam në sirtar - NACIONALE

Vuçiq: Shtatë çnjohje të Kosovës i kam në sirtar

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Presidenti i Serbisë Aleksander Vuçiq ka deklaruar se i ka dokumentet në fiok, të 7 shteteve që janë të gatshëm për të tërhequr njohjen e Kosovës.

Sipas Vuçiq, kjo është një luftë e vëshitrë, por se ato dokumente do t’i nxjerrë atëherë kur të jetë e nevojshme.

Ato dokumente janë në fiokun tim, askund tjetër. Ato janë shtatë. Do t’i zbulojmë kur të është e nevojshme. Është punë e vështirë dhe luftë e vështirë”, ka deklaruar Vuçiq.

Lajme të ngjashme