Sot 1 vit afganët e parë erdhën në Kosovë, Kurti e kujton këtë ditë - NACIONALE

Sot 1 vit afganët e parë erdhën në Kosovë, Kurti e kujton këtë ditë

4 javë më parë

nga NACIONALE

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka përkujtuar ditën ku Kosova sot një vit, strehoi grupin e parë të afganëve në Kosovë.

Kurti ka thënë se Kosova, ka strehuar 1 mijë e 789 afganë.

“Një viti më parë, ne mirëpritëm grupin e parë të qytetarëve afganë që ishin larguar nga shtëpia e tyre në mes të kaosit dhe pasigurisë. Që atëherë, Kosova ka siguruar strehim për 1798 afganë. Ne jemi partnerë të aleatëve tanë dhe aleat të atyre që kanë nevojë për një dorë ndihmëse”, ka shkruar Kurti në Twitter.

Lajme të ngjashme