Sindikalisti Sefaj: Para se të jetë aparat i dhunës, shteti duhet të garantojë minimumin jetik për qytetarët - NACIONALE

Sindikalisti Sefaj: Para se të jetë aparat i dhunës, shteti duhet të garantojë minimumin jetik për qytetarët

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Sindikalisti Ali Sefaj ka kritikuar qeverinë Kurti, duke thënë se shteti para se të jetë aparat i dhunës, duhet të jetë institucion që garanton minimumin jetik për qytetarët.

Përmes një postimi në rrjetin social "Facebook", Sefaj ka thënë se si rezultat i rritjes së inflacionit çmimet e artikujve bazikë të shportës familjare janë dyfishuar.

"Pas dyfishimit të çmimeve janë rritur të hyrat nga akciza dhe TVSH, duke e rritur dukshem buxhetin e Kosovës dhe varfëruar kuleten e qytetarëve", shkroi ndër të tjerash ai.

Më poshtë edhe postimi i plotë:

Lajme të ngjashme