SBASHK-u nis diskutimin rreth propozimit të deputetit Gola - NACIONALE

SBASHK-u nis diskutimin rreth propozimit të deputetit Gola

4 ditë më parë

nga NACIONALE

SBASHK-u ka nisur diskutimin me anëtarësinë për propozimin e deputetit Gola. Mbledhja ka nisur para pak minutash, e pjesë e saj janë bërë edhe Kryetari i Komisionit Parlamentar për Arsim, Ardian Gola dhe anëtarët e komisionit, Vlora Dumoshi, Eliza Hoxha, Albena Reshtiaj e Enis Kervananë, për të diskutuar rreth mundësisë së tejkalimit të grevës dhe propozimit të Golës për ta nisur mësimin.

RTK ka mësuar se këshilli grevistë kanë filluar të marrin në pyetje mësimdhënësit lidhur me planin e Kryetarit të Komisionit për Arsim.

Qeveria nga ana e saj nuk ka dhënë asnjë indikacion se do të plotësonte kërkesën e grevistëve prej 100 eurosh, thjesht një zotim se në fund të vitit do të rishikojë mundësinë e ruajtjes së shpërndarjes së parave për mësuesit deri në ligj. hyn në fuqi. në këmbim të pagave

Lajme të ngjashme