Salihu: Qeveri e paaftë, opozitë që tutet me fol dhe shoqëri civile që serviloset për mu bo ambasadorë të Donikë Kisinxherit - NACIONALE

Salihu: Qeveri e paaftë, opozitë që tutet me fol dhe shoqëri civile që serviloset për mu bo ambasadorë të Donikë Kisinxherit

4 javë më parë

nga NACIONALE

Analisti i politikës, Fitim Salihu, ka hedhur kritika ndaj Qeverisë së Kosovës, partive opozitare dhe shoqërisë civile.

Sipas tij, qeveria është e paaftë dhe nuk dinë të qeverisin, opozitë që frikësohen të flasin dhe shoqëri civile që sipas tij, është servile ndaj pushtetit për të fituar pozitën e ambasadorit.

Qeveri e paafte qe s'di me qeveris; opozite eunuke qe tutet me fol; shoqeri civile qe serviloset per mu bo ambasadore te Donike Kisinxherit.”, ka shkruar ai në Facebook.

Lajme të ngjashme