Profesori universitar jep një definicion të çuditshëm për analfabetin funksional - NACIONALE

Profesori universitar jep një definicion të çuditshëm për analfabetin funksional

2 javë më parë

nga NACIONALE

Fadil Maloku, profesor universitar, ka dhënë një definicion për analfabetin funksional. Ai ka shkruar se analfabeti funksional, zakonisht, lexon dhe gjykon me hamendje, por asnjëherë nuk e din çfarë kuptimi ka leximi, e çfarë gjykimi.

“Analfabeti funksional, zakonisht, lexon dhe gjykon me hamendje, por, asnjëherë nuk e din çfarë kuptimi ka leximi, e çfarë gjykimi”, ka shkruar ai.

Lajme të ngjashme