Një delegacion zviceran sot viziton Kosovën - NACIONALE

Një delegacion zviceran sot viziton Kosovën

2 javë më parë

nga NACIONALE

Grupi i Miqësisë me Zvicrën i Kuvendit të Republikës së Kosovës sot pret në takim një delegacion nga Parlamenti i Zvicrës Takimi fillon në orën 11:00 dhe mbahet në Kuvendin e Kosovës.

Ndryshe Kosova dhe Zvicra kanë bashkëpunim në shumë fusha. Edhe diaspora e Kosovës që është njëra ndër më të mëdhatë që jeton në shtetin helvetik është urë lidhëse mes Kosovës.

Lajme të ngjashme