Ngjarjet që do të ndodhin sot në vend - NACIONALE

Ngjarjet që do të ndodhin sot në vend

1 javë më parë

nga NACIONALE

  • 09:45

Mbahet ceremonia e inaugurimit në kompaninë “Trosha LLC”, e cila është ndihmuar me fonde të BE-së për zgjerimin e aktiviteteve, ngritjen e depove për ruajtjen e akulloreve etj. Merr pjesë dhe Zëvendës Shefi i Bashkëpunimit, Alessandro Bianciardi. (Fshati Llukar, Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

  • 10:00

Zyra për Qeverisje të Mirë organizon konferencën për lansimin e “Strategjisë për avancimin e të drejtave të komuniteteve Rom dhe Ashkali në Republikën e Kosovës për vitet 2022-2026 dhe Planin e veprimit të saj për vitet 2022-2024”. (Hotel “Emerald”, Prishtinë)

  • 11:00

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit. (Ndertesa e Kuvendit, Salla C301)

  • 11:00

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, dhe ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, marrin pjesë në inaugurimin e Sistemit Nacional për Monitorim të Spektrit Frekuencor – SNMSF. (Memoriali i Dëshmorëve në Shipol, Mitrovicë)

Lajme të ngjashme