Ngacmoi një grua me fëmijën e saj, përleshen mes vete - NACIONALE

Ngacmoi një grua me fëmijën e saj, përleshen mes vete

2 javë më parë

nga NACIONALE

Policia të mërkurën, ka arrestuar një të dyshuar për ngacmimin e një gruaje, e cila ishte bashkë me fëmijen e saj.

I dyshuari dhe gruaja si pasojë e kësaj, janë përleshur mes vete dhe kanë pësuar lëndime trupore.

I dyshuari është dërguar në mbajtje. Rasti në Polici është hapur si “ngacmim” dhe “lëndim i lehtë trupor”.

NGACMIM SEKSUAL & LËNDIM I LEHTË TRUPOR/Rahovec 14.09.2022-22:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar nën dyshimin se i njëjti i ka ngacmuar verbalisht dy viktimat një femër me fëmijën e saj mashkull kosovar-e . I dyshuari dhe viktima femër janë përleshur mes veti dhe si pasoj kanë pësuar lëndime trupore. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje .

Lajme të ngjashme