Muja: VV nuk ka ardhë në pushtet për t'i ritur rrogat e mësimdhënësve - NACIONALE

Muja: VV nuk ka ardhë në pushtet për t'i ritur rrogat e mësimdhënësve

1 javë më parë

nga NACIONALE

Deputeti nga radhët e LVV-së, Armend Muja, deklaroi në emisionin “Respublika” në Tëvë1 se Lëvizja Vetëvendosje nuk ka ardhë në pushtet të zbatojë praktikat e qeverive paraprake.

Sipas tij, partia e majtë nuk ka ardhur në pushtet për t'i rritur rrogat e mësimdhënësve por për rritje të cilësisë në arsim.“Ne kur kemi ardhë në ofertën tonë programore ndoshta për herë të parë në Kosovën e pas vitit 2008 nuk kemi premtu rritje rrogash për të fituar zgjedhjet. Kemi premtu rritje te cilësisë në arsim kjo ka qenë oferta jonë programore dhe me rritjen e cilësisë i kemi fitu zgjedhet populli e ka parë çfarë kanë ofru Qeveritë e mëhershme edhe ne çfarë kemi ofruar edhe e ka përqafu ofertën tonë”, tha ai.Muja shprehu shqetësim edhe për kohën e grevës në sistemin shkollor, e cila ka ndodhur që nga viti 2016, kur ka pasur demarkacion me Malin e Zi.

Lajme të ngjashme