Ministria e Tregtisë publikon çmimet për derivatet - NACIONALE

Ministria e Tregtisë publikon çmimet për derivatet

2 javë më parë

nga NACIONALE

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka publikuar çmimet maksimale për derivatet e naftës.

Sipas MINT, çmimi i naftës do të kështojë 1 euro e 71 cent.

Benzina do të kushtojë 1 euro e 36 cent ndërsa gazi 77 cent.

Këto çmime vlejnë për 24 orët e ardshme.

Lajme të ngjashme