Ministria publikon çmimet maksimale për derivatet e naftës - NACIONALE

Ministria publikon çmimet maksimale për derivatet e naftës

4 javë më parë

nga NACIONALE

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet tavan për derivatet e naftës për 48 orët e ardhshme në Kosovë.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.73 euro për litër, për Benzinë 1.38 euro, ndërsa për gaz është 76 centë.

Lajme të ngjashme