Kurti për shqiptarët e Luginës që detyohen ta lëshojnë himnin serb: Zullumi këputet prej së trashuri - NACIONALE

Kurti për shqiptarët e Luginës që detyohen ta lëshojnë himnin serb: Zullumi këputet prej së trashuri

3 javë më parë

nga NACIONALE

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur rreth himnit serb, i cili po iu lëshohet shqiptarëve në Luginën e Preshevës.

Ai tha se zullumi këputet për së trashuri, si dhe se nuk bëhet fjalë për kurarë veprimi demokratik e human.

Nuk bëhet fjalë për kurfar veprimi demokratik e human, sa më e dobët Serbia karshi Kosovës as më shumë po agresohet ajo”, ka thënë Kurti.

Lajme të ngjashme