Kurti nga Podujeva fare lehtë tregon për mënyrën si të dilet nga greva: Mësimdhënësit të shkojnë në punë - NACIONALE

Kurti nga Podujeva fare lehtë tregon për mënyrën si të dilet nga greva: Mësimdhënësit të shkojnë në punë

3 javë më parë

nga NACIONALE

Kryeministri Kurti i cili mëngjesin e ditës së enjte, e nisi në Llapin e udhëhequr nga Shpejtim Bulliqi i Vetëvendosjes, foli për grevat.

Ai tha se mënyra për të dalë nga greva në arsim, është që mësimdhënësit të shkojnë në punë.

“Nga kjo situatë duhet të dilet duke nisur mësimi për nxënësit, duke shkuar mësimdhënësit në shkolla, meqense nuk zhvillohet vendi pa arsim, nuk zhvillohet ekonomia pa mësim dhe edukim. Ne i kemi marrë masat e nevojshme sociale si asnjë qeveri më parë”, ka thënë Kurti.

Lajme të ngjashme