Krejt çka pritet të ndodhë sot në Kosovë - NACIONALE

Krejt çka pritet të ndodhë sot në Kosovë

3 javë më parë

nga NACIONALE

Ngjarjet e datës 9 shtator 2022

  • 09:00Ministri i Mbrojtjes së Malit të Zi, Rasko Konjevic, viziton Kosovën. Me këtë rast, ai do të pritet me ceremoni ushtarake nga ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj. Pas nënshkrimit të Memorandumit të Bashkëpunimit, të dy ministrat do të adresohen për medie. (Ministria e Mbrojtjes)
  • 13:00Bëhet përurimi i Repartittë renovuar të Pulmolgjisë, Laboratorit të Patologjisë dhe pjesës së renovuar të Radiologjisë në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit.(Spitali i Përgjithshëm, Gjilan)

Lajme të ngjashme