Komuna e Prishtinës ka një njoftim për qytetarët që ngrohen nga Termokosi - NACIONALE

Komuna e Prishtinës ka një njoftim për qytetarët që ngrohen nga Termokosi

2 javë më parë

nga NACIONALE

Komuna e Prishtinës njoftoi të shtunën qytetarët të cilët banojnë në qendër të kryeqytetit se më 12 shtator do të fillojë instalimi i alokatorëve dhe valvulave moderne.

Ata kanë kërkuar nga banorët që t’ua hapin dyert ekipeve autorizuese, ndërsa në rast se nuk gjenden në shtëpi të kontaktojnë në numrin pa pagesë në mënyrë që të regjistrohen në data-bazën për përftim të pajisjeve.

“Më 12 shtator fillon instalimi i alokatorëve dhe valvulave moderne, në çdo banesë në Qendër, që është klient i ngrohtores Termokos”.

“Ju lutemi të hapni dyert për ekipet e autorizuara ashtu që edhe ju të përfitoni. Nëse nuk do të jeni në shtëpi ju lutem kontaktoni në 080099000 sa më parë që mos të humbisni rastin për përftimin e pajisjeve të reja”, thuhet në njoftimin për media.

Lajme të ngjashme