Kishte paralajmëruar kalimin e deputetëve të pozitës në LDK, Gashi: Mirësevjen Daorsë - NACIONALE

Kishte paralajmëruar kalimin e deputetëve të pozitës në LDK, Gashi: Mirësevjen Daorsë

3 javë më parë

nga NACIONALE

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi i cili kishte kohë që ishte deklaruar për kalimin e deputetëve të pozitës në Lidhjen Demokratike, i ka uruar mirëseardhje, deputetës Daorsa Kica Xhelili në LDK.

Ai ka shkruar “Na priftë e mbara në rrugëtimin e të ardhmes së sigurt të Republikës!

“Mirësevjen në LDK dhe grupin tonë parlamentar, Doarsë! Na priftë e mbara në rrugëtimin e të ardhmes së sigurt të Republikës!”, thuhet në postimin e tij në rrjetin social Facebook.

Lajme të ngjashme