Këto janë çmimet e derivateve sot - NACIONALE

Këto janë çmimet e derivateve sot

1 vit më parë

nga NACIONALE

Ministria e Industrisë, ka publikuar sot limitin e çmimeve të derivateve për dy ditët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.69 euro, përdersa për atë benzinë 1.35 euro dhe Gas 0.76.

Këto çmime janë valide 48 orë nga data dhe ora e publikimit.

Lajme të ngjashme