KEK-u: Më 31 gusht përfundon inspektimi i bllokut A-3, menjëherë fillon sanimi për kthim në punë - NACIONALE

KEK-u: Më 31 gusht përfundon inspektimi i bllokut A-3, menjëherë fillon sanimi për kthim në punë

4 javë më parë

nga NACIONALE

Korporata Energjetike e Kosovës, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar rreth statusit aktuale të bllokua A-3.

KEK-u bën të ditur se konform procedurave dhe praktikave inspektimi i njësisë A-3 pritet të përfundojë me 31 Gusht, 2022 dhe menjëherë do të fillon sanimi i kësaj njësie për kthim në punë.

Përndryshe përkundër mungesës së madhe të energjisë në treg, për sot kemi arritur të sigurojmë rreth 70 % të energjisë si zënvendësim të mungesës së prodhimit të planifikuar të njësisë A-3”, thuhet në njoftimin e tyre.

Lajme të ngjashme