Gashi për marrëveshjen Kosovë-Serbi: Nuk ka asgjë të re, është ajo e vitit 2011 - NACIONALE

Gashi për marrëveshjen Kosovë-Serbi: Nuk ka asgjë të re, është ajo e vitit 2011

1 vit më parë

nga NACIONALE

Analisti, Dardan Gashi ka thënë se marrëveshja në mes Kosovës dhe Serbisë nuk është asgjë e re por vetëm zbatim i marrëveshjes së vitit 2011.

Gashi ka insistuar se implementimi i dokumenteve nuk ka asgjë për t’u mburrur.

Sipas tij, edhe nga Kryeministri Kurti dhe nga Presidenti i Serbisë, Vuçiq nuk është referuar si marrëveshje e re, por si implementim.

“Në kohën kur Kurti i shante këto marëveshje në qofë se i kishte përkrah nashta kishim ec përpara”, ka thënë Gashi gjersa ka theksuar se Kurti dikur i frenonte këto çështje ndërsa sot i duken shumë në rregull”, tha ai në Debat Plus.

Ai e ka cilësuar këtë sikurse “një ngrohje e gjellës” për të cilën, Kurti mundet të shpallë fitore sa herë të dojë.

Lajme të ngjashme