Foto e rrallë | Hashim Thaçi bashkë me Fatmir Limajn të veshur me uniformat e UÇK-së - NACIONALE

Foto e rrallë | Hashim Thaçi bashkë me Fatmir Limajn të veshur me uniformat e UÇK-së

3 javë më parë

nga NACIONALE

Së fundmi është publikuar një fotografi në rrjetin social "Facebook" e dy ish-udhëheqësve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ish-presidenti Hashim Thaçi dhe ish-ministri i Infrastrukturës Fatmir Limaj shihen së bashku në këtë fotografi të paparë më herët.

Në këtë fotografi, ata shihen të veshur me uniforma të UÇK-së.

Fotografia është shpërndarë në rrjete sociale.

Lajme të ngjashme