Dy mjekë të QKUK-së shkojnë në Turqi për t’u trajnuar për laparskopi - NACIONALE

Dy mjekë të QKUK-së shkojnë në Turqi për t’u trajnuar për laparskopi

2 javë më parë

nga NACIONALE

Dy mjekë të QKUK-së për lëmine e Urologjisë po trajnohen në Turqi për përdorim të laparaskopisë në trajtimin e problemeve urologjike

Dr. Liridon Selmani dhe Dr. Artan Elshani po qëndrojnë në Turqi ku po mbajnë një trajnim për përdorimin e aparaturës së laparaskopisë për trajtimin e patologjive.

Urologët po ashtu po mësojnë edhe për procedurën e avancuar invazive endoskopike RIRS.

Raportohet se ata kanë udhëtuar në Turqi me vetiniciativë.

“Urojmë që njohuritë e përfituara të mund t’i implementojmë në Klinikën e Urologjisë në Prishtinë”. kanë shkruar ata.

Lajme të ngjashme