Dërguti tregon dallimin në mes të qenurit deputet i pushtetit dhe opozitës - NACIONALE

Dërguti tregon dallimin në mes të qenurit deputet i pushtetit dhe opozitës

3 javë më parë

nga NACIONALE

Ish-nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Aida Dërguti, ka treguar dallimin në mes të qenurit deputet i pushtetit dhe opozitës.

Në profilin e saj në “Facebook”, ai ka shkruar se dallimi qëndron të presoni për të votuar.

Deputeti/ja nuk ka pushtet. Të vetmen fuqi e ka votën. Dallimi në mes të qenurit deputet/e i/e pushtetit dhe opozitës qëndron te presioni për të votuar. Përndryshe, privilegjet dhe obligimet i kanë të njëjta që rrjedhin nga Kushtetuta dhe ligjet e vendit”, ka shkruar Dërguti.

Lajme të ngjashme