Baraliu tregon tri temat kryesore të vitit në Kosovë: Vaji - NACIONALE

Baraliu tregon tri temat kryesore të vitit në Kosovë: Vaji

9 muaj më parë

nga NACIONALE

Analisti nga Amerika, Bleron Baraliu ka ironizuar duke treguar temat kryesore që kanë qënë gjatë këtij viti në Kosovë.

Sipas tij, janë tri tema më kryesore të cilat kanë pasur ndëlidhje me vajin.

Çmimi, shpërndarja në tepsi, dhe (mos)përdorimi i sojit të ullirit”, janë temat sipas Baraliut.

Kosova, vendi ku 3 temat kryesore të vitit kanë qenë mbi vajin: çmimi, shpërndarja në tepsi, dhe (mos)përdorimi i sojit të ullirit”, ka shkurar ai.

Lajme të ngjashme