105 milionë euro: Votohet buxheti i komunës së Prishtinës - NACIONALE

105 milionë euro: Votohet buxheti i komunës së Prishtinës

1 javë më parë

nga NACIONALE

Kuvendi Komunal i Prishtinë ka miratuar Buxhetin e Komunës së Prishtinës për vitin 2023.

Vlera e këtij buxheti është 105 milionë e 675.981 mijë euro dhe është më i madhi në histori të komunës.

Ndër prioritetet e këtij buxheti, sipas asamblistëve është infrastruktura brenda qytetit, zgjidhja e problemeve në komunikacion, ndërtimi i pesë shkollave dhe dy çerdheve të reja.

Gjithashtu një ndër investimet është edhe ndërtimi i Spitalit të Prishtinës.

Në këtë seancë munguan asamblistët e Vetëvendosjes, AKR-së e tre të AAK-së.

Lajme të ngjashme