Vedat Bajrami i shuan dilemat, tregon ku i mbjelli flokët - NACIONALE

Vedat Bajrami i shuan dilemat, tregon ku i mbjelli flokët

1 javë më parë

nga NACIONALE

Aktori Vedat Bajrami ka konfirmuar se i ka mbjellur flokët, madje në klinikën “Ozone Hair Clinic”.

Ai në Big Brother ka treguar se shumë klinika “fake” kanë thënë që i ka mbjellur flokët aty, porn ë fakt, këtë ndërhyrje ia ka besuar “Ozone Hair Clinic”.

“I bona flokët në Ozone Hair Clinic, i kam mbjellë aty! Mandej mu patën gju qesi klinika FAKE, jo te na i ka mbjell, jo te na i ka mbjell”, i shpjegoi Vedati-Artanit.

Madje veç kësaj, ai ka treguar se ka realizuar reklamë për një klinikë në Shqipëri, por kishte vneodsur parukë dhe nuk i kishte mbjellur flokët aty.

“Ja pata bo edhe dikujt tjetër një reklamë, por aty kam pas vendos maskë, ja pata bo dikuj ma moti në Shqiperi një reklamë, por aty kam pas maskë, e kam pas pagu special një italian për maskë me u duk që jam qel, e mandej janë mundu me ma keqpërdor”, ka vazhduar aktori Vedat Bajrami./SMS

Lajme të ngjashme