Si po bëhen trend botëror banjot e lashta greke - NACIONALE

Si po bëhen trend botëror banjot e lashta greke

2 javë më parë

nga NACIONALE

Frymëzuar nga ritualet greke dhe romake të larjes, tempujt Aire të paqes sjellin ndërmend kohën e futjes në ujërat termale. T

ë ngritura fillimisht në Nju Jork, Çikago, Kopenhagën, Spanjë (ku gjenden katër qendra – në Sevilje, Almeria dhe dy në Barcelonë), dhe së fundmi në Londër (dhe me vonë në Toronto, e planifikuar për t’u hapur në vitin 2023), secila prej tyre është unike; shpella tepër të fshehta atmosferike – të ndriçuara vetëm me qirinj.

Të vendosura në një ndërtesë historike ato përcjellin historinë e vendndodhjes, duke ofruar një strehë qetësie nga qytetet e zhurmshme. Këtu mund të largoni shqetësimet tuaja me banjat e ngrohta me kripë dhe avujt e nxehtë, të rifitoni energji në pishinën e thellë akull të ftohtë dhe të kënaqeni me një sërë masazhesh luksoze dhe ritualesh ekskluzive të përzgjedhura me kujdes.

Sipas kërkesës, këto shoqërohen me lëngje organike ose shampanjë dhe tartuf; a ka ndonjë vend tjetër ku do t’ju pëlqente të ishit?Samantha de Haas është Kryeredaktore e Përkohshme Ekzekutive dhe Kryeredaktore e Service95

Lajme të ngjashme