5 librat që Dua Lipa ju fton t'i lexoni - NACIONALE

5 librat që Dua Lipa ju fton t'i lexoni

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Së fundmi pata kënaqësinë të mbaj fjalimin e hapjes në ceremoninë e “Booker Prize” në Londër, e cila feston pasionet e mia të vërteta: leximin, shkrimin dhe autorët që sjellin në jetë këto histori të pabesueshme. Edhe pse kam folur shpesh në podkastin tim At Your Service, madje edhe në këtë buletin, se sa të rëndësishëm janë librat për mua, nuk mund të theksoj sa duhet qetësinë, ngrohtësinë dhe gëzimin që ndiej nga leximi. Ndërsa shkruaj këtë letër, jam gati të nis xhiron e fundit të turneut “Future Nostalgia” në Australi dhe Zelandën e Re dhe, si gjithmonë, do të sjell disa libra me vete për të më bërë shoqëri. Ja çfarë do të lexoj...

Dua x

  1. Seven Days In June nga Tia Williams
  2. The Beekeeper Of Aleppo nga Christy Lefteri
  3. Fates And Furies nga Lauren Groff
  4. The Road nga Cormac McCarthy
  5. Young Mungo nga Douglas Stuart

Lajme të ngjashme