A ka kosovarë që duan të bëhen nga mashkull në femër dhe anasjelltas dhe si bëhet zëvëndësimi i organeve - NACIONALE

A ka kosovarë që duan të bëhen nga mashkull në femër dhe anasjelltas dhe si bëhet zëvëndësimi i organeve

7 muaj më parë

nga Vullnet Krasniqi

Seksologu Hajrullah Fejza thotë se kosovarët nuk e dijnë ende dallimin mes seksit dhe gjinisë. Andaj duhet folur shkurt e shqip kur sqarohen këto dy gjëra, thotë ai,

“Seksi është ajo çfarë ke mes këmbëve e gjinia ajo që ke mes veshëve”, thotë ai. Por përsëri kjo nuk është mirë e sqaruar.

“Ajo që po flasim ne është një procedurë goxha e komplikuar dhe shkon në faza të ndryshme”, thotë seksologu i vetëm në Kosovë.

A ka shumë kosovarë që duan ta kryejnë këtë procedurë. Cili është efekti dhe cilat janë fazat që duhet bërë. Ndiqeni intervistën e plotë:

Lajme të ngjashme