Mercom Company, distributor i autorizuar për Kosovë i prodhuesit të mirënjohur botëror të Fasadave Ventiluese, Trespa® - NACIONALE

Mercom Company, distributor i autorizuar për Kosovë i prodhuesit të mirënjohur botëror të Fasadave Ventiluese, Trespa®

2 javë më parë

nga NACIONALE

Trespa® International B.V., është një lider në inovacionin e materialeve të ndërtimtarisë, e specializuar në panelë cilësorë për Fasada Ventiluese.

E themeluar në vitin 1960, Trespa® bashkëpunon globalisht me arkitektë, instalues dhe distributor për të zhvilluar zgjidhje inteligjente duke përdorur teknologji të avancuar të prodhimit.

Me një fokus të veçant në cilësi dhe inovacion, pojektet e punuara nga Trespa® përveq që ofrojn pamje unike ato janë me kualitet dhe performancë të lartë për nevoja të ndryshme arkitekturore dhe shkencore.

Trespa® është e bindur se suksesi varet nga cilësia, qoftë ajo në proceset e prodhimit, zhvillimit të produkteve apo shërbimit ndaj klientëve.

Të gjitha produktet Trespa® prodhohen në Holandë, me një rrjet global të shitjeve që siguron afërsinë me tregjet dhe përdoruesit final në rajon.

Për më shumë informata, mund të na vizitoni në zyret tona në Çagllavice apo na kontaktoni në 046 500 070 apo na ndiqni në rrjete sociale: https://www.facebook.com/mercomcompany dhe https://www.instagram.com/mercom_company/

*Artikull i sponsorizuar!

Lajme të ngjashme