Zbulohet bunkeri në një barnatore në Ferizaj, dogana gjen rreth 5 mijë euro barna (VIDEO) - NACIONALE

Zbulohet bunkeri në një barnatore në Ferizaj, dogana gjen rreth 5 mijë euro barna (VIDEO)

1 vit më parë

nga NACIONALE

Dogana e Kosovës, më konkretisht njësiti i anti-kontrabandës, kanë zbuluar sot një bunker brenda një barnatoreje në Ferizaj.

Brenda, siç mëson gazeta Nacionale gjendej një sasi e barnave, për të cilat nuk ishin kryer detyrimet doganore.

Veç kësaj, vlera e tyre parashikohet të jetë rreth pesë mijë euro.

Po ashtu, barnat janë sekuestruar dhe rasti po hetohet.

Lajme të ngjashme