Momenti i rrëzimit të balonës së dyshuar të spiunazhit kinez nga ushtria amerikane (VIDEO) - NACIONALE

Momenti i rrëzimit të balonës së dyshuar të spiunazhit kinez nga ushtria amerikane (VIDEO)

1 vit më parë

nga NACIONALE

Një zyrtar amerikan ka njoftuar se ushtria amerikane ka rrëzuar balonën e dyshuar të spiunazhit kinez mbi Oqeanin Atlantik.

Kujtojme se balona është parë për herë të parë në qiellin mbi Montana, në fillim të javës ndërsa kishte udhëtuar mes vendit deri të shtunën.

Është bërë e ditur se përpara rrëzimit të balonës, Administrata Federale e Aviacionit ka lëshuar një ndalesë tokësore për aeroportet në Wilmington, Charleston dhe Myrtle Beach.

Lajme të ngjashme