Kurti krejtësisht elektoral, publikon video nga vizita në veri - NACIONALE

Kurti krejtësisht elektoral, publikon video nga vizita në veri

2 javë më parë

nga NACIONALE

Një përmbledhje të vizitave në veri në formë video e plasoi Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në rrjetin e tij në Facebook, me çka veçse i duket sheshazi përpjekja elektorale; dhe atë prej përzgjedhjes dhe prerjes së momenteve të dhëna në video.

Patëm takime dhe biseda me kryetarin Lulzim Hetemi, anëtarë të kuvendit komunal të komunës që ai drejton, policë në krye të detyrës në Banjskë, zyrtarë të Agjencisë për Regjistrimin Civil në Zubin Potok, dhe kryetarin Erden Atiqi në Mitrovicë të Veriut”, shkroi ai në Facebook.

Lajme të ngjashme