Ironizon Mirena: “T’ish kanë Kurti dje në Bruksel, kurrë s’kish ba vaki kjo punë” - NACIONALE

Ironizon Mirena: “T’ish kanë Kurti dje në Bruksel, kurrë s’kish ba vaki kjo punë”

6 ditë më parë

nga NACIONALE

Ilir Mirena, analist, ka shkruar një status me tone ironizuese ndaj marrëveshjes së fundit në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë, e cila po quhet nga kryeministrit Albin Kurti si “dakordim”.

Ai ka shkruar se një marrëveshje e tillë nuk do të ndodhte nëse në Bruksel do të ishte Albin Kurti në vend të Besnik Bislimit.

Postimi i plotë:

Kujtojmë që në marrëveshjen e dakorduar dje, Kosova ka anuluar fazën e gjobitjes për targa ilegale serbe, ndërsa Serbia ka premtuar se nuk do të lëshojë më targa të reja.

Lajme të ngjashme