Buzhala: Albin Kurti e mbylli Klanin dhe këtë akt kriminal e arsyetoi me statistika, tha që janë edhe 468 media tjera - NACIONALE

Buzhala: Albin Kurti e mbylli Klanin dhe këtë akt kriminal e arsyetoi me statistika, tha që janë edhe 468 media tjera

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Gazetari i Nacionales Berat Buzhala në videon e tij të fundit për rastin brutal të vendimit për mbylljen e Klan Kosovës nga pushteti, ia ka kthyer përmbys logjikën statistikore që Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e përdori si arsyetim në një seri cicërimash në Twitter, ku në mënyrë trullësose provoi të arsyetojë se nuk dëmtohet pluraliteti medial me mbylljen e “një” medie, ngase janë edhe “468 të tjera”.

Statistikat, që Kurti i nxjerr si kartë shpëtuese dhe që i reciton si ninulla për audiencën duke u fshehur prapa numrave të mëdhenjë e grafikonëve të dizajnuar për të krijuar efekt goditës përmes kontrastimeve, Buzhala i shtjellon se ku në fakt qëndroni truku i Kurtit.

Ndiqeni videon e Buzhalës për më shumë:

Lajme të ngjashme