VIP dhe të prapambetur (II) - Reperat Stresi dhe Getinjo si shpellarë flasin se qysh "gruaja ja ruan nderin burrit" - NACIONALE

VIP dhe të prapambetur (II) - Reperat Stresi dhe Getinjo si shpellarë flasin se qysh "gruaja ja ruan nderin burrit"

5 muaj më parë

nga NACIONALE

Debatit mbi lirinë e veshjes së grave që i priu vet një grua, aktorja Shota Baraliu është përcjellë më vonë me disa deklarata të tjera prej banorëve të tjerë. Teksa në debatin tek “Prime” e pamë sesi për këtë gjë u përmbajtën burrat, ata megjithatë eskaluan kur kaloi koha e spektkalit.

Dy njerëzit më të famshëm brenda shtëpisë, reperi Getinjo dhe reperi Stressi kanë diskutuar për një debat edhe më të prapambetur. Ata flasin sesi një grua me sjelljen e saj mund t’ia ruaj “nderin burrit” dhe sesi gruaja me “sjelljet e saj mund t’ia hup ftyrën burrit”.

Se sa të prapambetur janë dhe sa i prapambetur është debati i tyre nuk vlen të shpjegohet por dëgjojeni vet:

Lajme të ngjashme