“Një sinjal shumë negativ politik për Kosovën” - Fjalimi i plotë i Borell pas takimit Kurti - Vuçiq - NACIONALE

“Një sinjal shumë negativ politik për Kosovën” - Fjalimi i plotë i Borell pas takimit Kurti - Vuçiq

1 javë më parë

nga NACIONALE

Dëgjojeni të plotë deklarimin e Josep Borrell që ka folur pas takimit të gjatë mes kryeministrit Kurti dhe presidentit serb Vuçiq. Ai ka pasur fjalë të ashpra në fund të këtij fjalimi "sidomos për Kosovën".

Lajme të ngjashme