Nënkryetari i Prishtinës: Sot nuk jam paguar si zakonisht, totalisht e papranueshme - NACIONALE

Nënkryetari i Prishtinës: Sot nuk jam paguar si zakonisht, totalisht e papranueshme

3 javë më parë

nga NACIONALE

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës Alban Zogaj, përmes një postimi në rrjetin social tëiter, ka njoftuar se nuk ka marë pagë si zakonisht.

“Sot nuk jam pguar, si zakonisht, sepse Ministria e Financave ka vendosur mos me i procesu pagat per Komunen e Prishtines!!! Totalisht e papranueshme dhe e jashteligjshme. Komunat kane buxhetet e veta, dhe jane punedhenes i pavarur.” Ka shkruar Zogaj.

Zogajt, e të gjithë punëtorëve të komunës së Prishtinës, e me gjasë të gjithë punëtorëve të komunave të Kosovës, nuk iu ka dalur paga për punën e bërë muajin e kaluar.

Krejt kjo, sepse Qeveria, po kërkon listën e punëtorëve të cilat janë në grevë, për t’ua pezulluar pagat.

E deri atëherë, qeveria siq duket nuk do t’a lejojë ekzekutimin e pagave, për asnjë punëtorë të komunave të Kosovës.

Postimi i plotë:

Lajme të ngjashme