Këta janë gjyqtarët që do ta gjykojnë rastin e Pjetër Shalës në Gjykatën Speciale - NACIONALE

Këta janë gjyqtarët që do ta gjykojnë rastin e Pjetër Shalës në Gjykatën Speciale

2 javë më parë

nga NACIONALE

Është caktuar edhe trupi i tretë gjykues në Dhomat e Specializuara të Hagës.

Pas Gucatit e Haradinajt dhe Salih Mustafës, çështja gjyqësore ka kaluar te trupi gjykues edhe ndaj Pjetër Shalës.

Gjyqtarët që do ta trajtojnë këtë rast janë: Roland Dekkers, Mappie Veldt-Folia, Gilbert Bitti dhe Vladimir Mikula gjyqtarë rezervë.

Dosja e Pjetër Shalës do të kalojë tek trupi gjykues më 21 shtator.

Lajme të ngjashme