Gjinovci për grevën e SBAShK: "Meniher mas grevës me i shti në test edhe me i përjashtu masivisht" - NACIONALE

Gjinovci për grevën e SBAShK: "Meniher mas grevës me i shti në test edhe me i përjashtu masivisht"

3 javë më parë

nga NACIONALE

Aktivisiti Rron Gjinovci ka thënë se grevistët duhet t’i paguaj sindikata dhe jo shteti.

Gjinovci ka përmendur disa praktika të vendeve evropiane.

Ai është treguar i ashpër duke thënë se pas grevës mësimdhënësi duhet të futen në test dhe të përjashtohen masivisht.

Shkrimi i tij i plotë:

Simbas ligjit në Kosovë dhe simbas praktikës evropiane në Belgjikë, Çeki, Danimarkë, Estoni, Gjermani, Norvegji etj. etj., punëtorët në grevë ose nuk paguhen ose sindikatat i kanë fondet për greva dhe i pagujnë vet punëtorët. SBAShK-u kogja do miliona i ka marrë dej tash, le t'i pagun. Ose masi janë kaq idealista dhe të bindun le të sakrifikojnë 😀

Përndryshe meniher mas grevës me i shti në test edhe me i përjashtu masivisht.

Lajme të ngjashme