Fjalimi i parë i Mbretit Charles para popullit: Po flas me një dhimbje të thellë - NACIONALE

Fjalimi i parë i Mbretit Charles para popullit: Po flas me një dhimbje të thellë

2 javë më parë

nga Miranda Shala

Në fjalimin e tij të parë, Mbreti Charles III është shprehur se po flet me një dhimbje të thellë.

Më tej ai është shprehur me fjalët: “Familja ime i ka një borxh të sinqertë nënës sime.

Gjatë gjithë jetës së saj, HM Mbretëresha, nëna ime e dashur, ishte një frymëzim dhe shembull për mua dhe për të gjithë familjen time.

Ne i detyrohemi asaj borxhin më të sinqertë që çdo familje mund t'i ketë nënës së tyre, për dashurinë, dashurinë, udhëzimin dhe shembullin e saj."

Më tej Mbreti tha se: “Unë i bëj homazhe kujtimit të nënës sime dhe e nderoj jetën e saj të shërbimit.

E di që vdekja e saj sjell pikëllim të madh për shumë prej jush. Dhe unë e ndaj atë ndjenjën e humbjes së pamasë me ju të gjithë."

Lajme të ngjashme