Bislimi bashkë me ambasadorin e Zyres së BE-së nënshkruajnë nesër marrëveshjen milionëshe - NACIONALE

Bislimi bashkë me ambasadorin e Zyres së BE-së nënshkruajnë nesër marrëveshjen milionëshe

2 javë më parë

nga NACIONALE

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi bashkë me Ambasadorin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, nesër do të nënshkruajnë një marrëveshje milionëshe.

Kjo marrëveshje, ka të bëjë me programin e parë financiar vjetor IPA III.

Vlera e saktë e kësaj marrëveshje, është 63.96 milionë euo. Pas nënshkrimit të saj, nesër, të dytë do të mbajnë konferencë për media.

Lajme të ngjashme