A do të shtrenjtohet rryma për 88%? Këto mund të jenë tarifat e reja që duhet t’i paguani - NACIONALE

A do të shtrenjtohet rryma për 88%? Këto mund të jenë tarifat e reja që duhet t’i paguani

1 muaj më parë

nga NACIONALE

KESCO ka dorëzuar në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë, kërkesën për rritjen e çmimit të energjisë.

Sipas kërkesës, rritja parashihet deri në 88% për amvisëritë, dhe 70% për bizneset.

Kërkesa pritet të diskutohet brenda 20 ditësh pune nga ZRRE-ja.

Radio Evropa e Lirë ka realizuar një grafikë e cila prezanton tarifat e reja të energjisë.

TABELA:

Lajme të ngjashme