Rusia kërcënon: Londra do të bombardohet së pari - NACIONALE

Rusia kërcënon: Londra do të bombardohet së pari

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Trupat e Putinit janë në luftë me Ukrainën.

Në një intervistë televizive ruse, politikani Andrei Gurulev, i cili është besnik ndaj Putinit, përshkroi një skenar për Luftën e Tretë Botërore. Një deklaratë në veçanti bie në sy: Nëse një gjë e tillë ndodh, Londra do të ishte e para që do të bombardohej.

Por ky do të ishte vetëm fillimi. "Ne do të shkatërrojmë të gjithë hostin e satelitëve hapësinorë të armikut gjatë operacionit të parë ajror", tha Gurulev. Së dyti, ne do të çaktivizojmë të gjithë sistemin e mbrojtjes raketore, kudo dhe 100 për qind”, vazhdoi politikani.

“Së treti, sigurisht që nuk do të fillojmë me Varshavën, Parisin apo Berlinin. Por, sulmi i parë do të jetë në Londër”.

Është e qartë, sipas Gurulev, se kërcënimi për botën buron nga anglo-saksonët. Politikani, i cili është anëtar i Komitetit të Mbrojtjes të Parlamentit rus, theksoi se ky ishte vetëm një plan i përafërt. Megjithatë, ai nuk ka mundur të flasë për detaje të tjera në televizion. /Nacionale/

Lajme të ngjashme